Barcelona acull l’Aparador del Food Retail de Catalunya 2025. Enguany, l'acte celebra la seva desena edició i presenta un format renovat.
L'Aparador del Food Retail és el relleu de la consolidada Nit Gourmet del Clúster. En aquests nou anys d’activitat hi han participat més de 2.700 persones, a raó de 300 empresaris i empresàries anuals, representants d’empreses agroalimentàries, principalment, catalanes.
En el X aniversari de l’activitat, i XV aniversari del Clúster Food Retail, es vol posar de manifest el potencial del sector i es treballa perquè la desena edició esdevingui un acte de referència dins del sector de l’alimentació a casa nostra.
Detalls
21-11-2025
De 8:30 a 16:00h
IMO Barcelona. C/Josep Maria Lladó, 3 Sarrià - St. Gervasi, 08035 Barcelona
Empreses associades al Clúster Food Retail: GRATUÏT
Empreses amb codi d'invitació: GRATUÏT
Empreses associades a un Clúster acreditat: 110 € + IVA
Empreses no associades: 220 € + IVA
08:30 h Arribada i registre
09:15 h Benvinguda
09:30 h Ponència “Tendencias que marcan la ruta del gran consumo”
10:00 h Taula rodona sectorial
11:15 h Pausa cafè i espai expositiu
12:00 h Ponència “Negociar mejor. Cerrar más. Sin presión”
12:45 h Espai Premis
13:15 h Ponència “La fuerza de tu mente”
13:50 h Cloenda de la jornada
14:00 h Dinar - cocktail networking
Antoni Bassas, periodista
Antoni Bassas és periodista i guionista amb una llarga trajectòria a ràdio i televisió, corresponsal a Washington i guardonat amb diversos premis nacionals de periodisme i radiodifusió.
Anna Bellsolà, Forn Baluard
Anna Bellsolà és fundadora i copropietària de Baluard Barceloneta, fleca artesana de referència a Barcelona. Guardonada amb diversos premis, combina tradició familiar i innovació, i és autora de dos llibres sobre l’art del pa.
Joan Font, Bonpreu
Joan Font és fundador, president i Director General del Grup Bon Preu, empresa clau del sector de l’alimentació a Catalunya, reconeguda pel compromís amb la ciutadania, els productes de proximitat i la qualitat dels seus serveis.
Joan Roca, El Celler de Can Roca
Joan Roca és cuiner i fundador d’El Celler de Can Roca, referent mundial de la gastronomia per la seva cuina innovadora i equilibrada, reconegut amb nombrosos premis internacionals i distincions acadèmiques.
Toni Valls, Alimentaria Exhibitions
Toni Valls és director general d’Alimentaria Exhibitions, amb més de 20 anys d’experiència en la indústria firal internacional, especialitzat en el sector alimentari i en el desenvolupament d’estratègies i projecció de negoci.
Àngel Velasco, Torrons Vicens
Àngel Velasco dirigeix Torrons Vicens, empresa familiar amb arrels el 1775 a Agramunt. Sota el seu lideratge ha crescut amb qualitat i innovació, expandint-se internacionalment amb més de 30 botigues.
Rosario Pedrosa, gerent de l’Àrea d’Estratègia Comercial i Màrqueting d’AECOC
Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Investigació i Tècniques de Mercat, compta amb més de 20 anys d’experiència en gran consum. Lidera Shopperview i el Comitè d’Estratègia Comercial i Màrqueting, aportant coneixement, tendències i estratègies a empreses del sector.
Laura Cantizano, investigadora, coach executiva i ponent internacional
Investigadora, coach executiva i ponent internacional en neurovendes, negociació i comunicació efectiva amb més de 25 anys impulsant resultats. Autora del mètode ARCO® i del llibre “Com vendre en 59 segons”. Referent europea en desenvolupament d’habilitats i rendiment. Dues medalles d’or europees per recerca comercial i excel·lència professional. Transforma converses en creixement sostenible real.
Javier Luxor, expert en transformació i gestió del canvi
Javier Luxor és conferenciant internacional i psicòleg organitzacional, a més d’enginyer i MBA. Expert en transformació, gestió del canvi i lideratge personal, ajuda professionals i equips a afrontar nous reptes. En les seves conferències combina coneixement i experiència amb dinàmiques impactants per generar una transformació real i duradora a través de la gestió conscient del pensament.
L'espai PREMIS vol reconèixer a les empreses associades que estan treballant i destaquen en les següents categories:
Per a projectes que aporten solucions innovadores, creatives i d'impacte al sector.
Per a aquelles iniciatives que combinen rendibilitat amb impacte positiu en la societat i el territori.
Per aquelles empreses que han trobat estratègies disruptives d'internacionalització.
El 15 de setembre s’obrirà la convocatòria perquè les empreses puguin presentar la seva candidatura fins al 15 d’octubre.
Els premis seran avaluats per un comitè d’experts format per professionals de reconegut prestigi dins del sector alimentari. A més, un dels vots serà atorgat pel conjunt de les empreses del sector, que podran participar activament en l’elecció de la candidatura guanyadora mitjançant un procés obert de votació. Del 17 d'octubre al 17 de novembre es podrà participar en la votació de les diferents propostes i categories.
Les empreses guanyadores es donaran a conèixer durant la celebració de l'esdeveniment.
Si ets empresa associada al Clúster Food Retail, presenta la teva candidatura!
L’Espai Expositiu serà el punt neuràlgic de la jornada, un entorn dinàmic i interactiu on s’aplegaran les darreres innovacions del sector, en alimentació, de les empreses associades al Clúster Food Retail de Catalunya. Distribuït de manera àmplia i accessible, aquest espai estarà concebut per afavorir la descoberta, el contacte directe i el diàleg entre els assistents i les empreses associades.
Al llarg de la jornada, els visitants podran accedir-hi en diferents moments. Aquest espai vol, també, ser una oportunitat per fomentar la creació de sinergies i contactes professionals en un entorn pròxim, inspirador i obert a la col·laboració.